STUDIO VOI HYVIN
HIERONTAPALVELUT JA HYVINVOINTIA ISOLLA MITTAKAAVALLA

STUDIO VOI HYVIN HEMMOTTELUHOIDOT  ovat erityinen herkkupala arjen kiireiden keskellä.  Rentouttava stressiniskahieronta tai muu hoito hemmotteluvalikoimasta  tarjoaa arjen kiireistä ansaitun hengähdystauon.  Nauttikaa hetkestä, antakaa keholle levätä ja mielelle rentoutua.

Tiibetiläinen äänimaljahoito

Rentouttava harmonia äänien avulla. Kaipaessasi rauhoittavaa ja harmonista hoitoa, tiibetiläinen äänimaljahoito voi olla juuri  sopiva vaihtoehto. Tämä ikivanha hoitomuoto perustuu tiibetiläisten maljojen tuottamiin ääniaaltoihin, jotka auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan syvällisesti.

Maljojen kauniit ja harmoniset äänet luovat värähtelyjä, jotka vaikuttavat kehoon ja mielen tasapainoon.
Tiibetiläinen äänimaljahoito auttaa rentoutumaan syvästi, vapauttamaan stressiä ja jännitystä, sekä tasapainottamaan kehon energiakeskuksia. Hoito voi auttaa myös unen laadun parantamisessa, mielen rauhoittamisessa ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Äänimaljahoitoa voidaan yhdistää muiden kehohoitojen alkuun tai loppuun.
Äänimaljahoito ei sovi sinulle jolla on: tahdistin, rytmihäiriöitä, kuumetta tai tulehduksia.

Hoidon kesto 45 min, hinta 40 €

 

Stressiniskahieronta
Niska-hartia-alueen rentouttava hierontahoito, joka lievittää lihasten jännitystä, purkaa kramppeja, ja hellii mieltä. Hieronta päättyy rentouttavaan päähierontaan. Hoidossa käytettään lämpöhoitoa ja rentouttavaa aromiöljyä.

Hoidon kesto 50 min Hinta 55 €

 

Rentouttava päähieronta
Rauhoittavaa ja syvärentouttavaa pään ja niskahartiaseudun käsittelyä, joka lievittää stressiä ja sen oireita. Käsittely elvyttää pään verenkiertoa ja virkistää mieltä.

Hoidon kesto 30 min Hinta 35 €

Hot Stone - hieronta
Hot Stone - hieronta tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa hierontaan käytetään lämmitettyjä basalttikiviä. Kivet asetellaan kehon eri osiin ja niiden lämpö auttaa rentouttamaan lihaksia, lisäämään verenkiertoa ja poistamaan stressiä kehosta. Anna keholle ja mielelle nauttia tästä lämpimästä  hoidosta.

Hoidon kesto 75 min Hinta 75 €

 

Hot-Classic puolihierontahoito
Rentouttava ja lämmin, stressiä poistava hoitoyhdistelmä, joka lievittää lihasten jännitystä. Hoito purkaa kramppeja ja hellii mieltä.
Hoidossa yhdistellään Hot-Stone kuumakiviä, sekä klassisen hieronnan hoitomenetelmiä. Niska-, hartiat-, selkä-, kädet ja  dekolteen alue käsitellään rentouttavalla aromiöljyllä. Hoito päättyy rentouttavaan päähierontaan.

Hoidon kesto noin 75 min Hinta 75 €

 

Hot-Classic hierontahoito koko vartalolle
Rentouttava ja lämmin, stressiä poistava hoitoyhdistelmä, joka lievittää lihasten jännitystä. Hoito purkaa kramppeja ja hellii mieltä.
Hoidossa yhdistellään Hot-Stone kuumakiviä, sekä klassisen hieronnan hoitomenetelmiä. Kokovartalo käsitellään rentouttavalla aromiöljyllä. Hoito päättyy rentouttavaan päähierontaan.

Hoidon kesto 120 min Hinta 105 €