STUDIO VOI HYVIN
HIERONTAPALVELUT JA HYVINVOINTIA ISOLLA MITTAKAAVALLA


Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitotapahtuma, jossa otetaan huomioon asiakkaan tarpeiden mukaisesti esimerkiksi yleinen rentoutuminen, kivun lievittyminen, paikallisen nestekierron ja aineenvaihdunnan edistyminen, sekä lihasjännityksen laukeaminen. Hieroja valitsee käyttämänsä menetelmän ja tekniikan tarpeen mukaan.

Hinnasto
Niska-Hartia (istuessa) 20 min 20€
Klassinen hieronta 30 min 35€
Klassinen hieronta 45 min 45 €
Klassinen hieronta 60 min 55 €
Klassinen hieronta 75 min 65 €
Klassinen hieronta 90 min 75 € Klassinen hieronta 120 min 95 €

Raskausajan hieronta " Mammahieronta"
Tulevan äidin keho kokee monia muutoksia raskauden aikana, ja raskausajan hieronta tarjoaa lempeää ja turvallista hoitoa raskaana oleville naisille. Hieronnan avulla lievitetään lihaskireyttä, helpotetaan selkä- ja jalkakipuja, sekä edistetään rentoutumista ja hyvinvointia. Hoidon aikana on käytössä erityisiä tekniikoita ja asentoja, jotka huomioivat raskauden erityispiirteet.

Hinnasto
Hieronta istuma-asento 30 min 33 €
Hieronta kylkiasento 45 min 45 €
Hieronta kylkiasento 75 min 65  €

 

Purentalihashieronta

Purentalihashieronta on suunnattu niille, jotka kärsivät purentaelimen ongelmista, kuten leukanivelkivusta ja lihasjännityksestä. Hieronnan avulla rentoutamme purentalihaksia ja lievitämme purennasta aiheutuvia oireita. Hieroja käyttää erilaisia tekniikoita ja painevoimakkuuksia, jotta hieronta on turvallista ja tehokasta. Hoito elvyttää niska/purenta/pää alueen lihasten toimintaa, poistaa pääsärkyä, kiputiloja ja ylläpitää leukanivelen liikelaajuutta. Purentalihashieronnassa käsitellään niska-hartiaseudun ja kaulan sekä pään ja kasvojen alueen lihaksistoa. Purentalihashieronta voimme yhdistellä muihin lihashuolto hoitoihin asiakkaiden tarpeen mukaan.

Hinnasto
Purenlihaskäsittely 30 min      36 €
Purentalihaskäsittely 45 min   47  €

 

 

Kinesioteippaus
Kinesioteippaus on erityinen tekniikka, jossa iholle kiinnitettävät joustavat teipit tukevat lihaksia, lievittävät kipua ja parantavat liikkuvuutta. Kinesioteippaus voi olla hyödyllinen erilaisissa vammoissa ja lihaskireyksissä. Asetetaan teipit oikein ja tarpeiden mukaan, jotta saat parhaan mahdollisen avun.
Teipin käyttöaika 3-8 päivää.
Teippi kestää peseytymisen, saunominen ja uimisen.

Hinnasto
Yhden ongelma-alueen teippaus hieronnan yhteydessä 10 €
Kinesioteippaus 15 min 15 €
Kinesioteippaus 30 min 25 €
Lymfateippaus 30 min 25 €

 

Lihashuolto

Tehokas hoitomenetelmä lihaskireyksien ja kipujen lievittämiseen. Lihashuolto on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka on suunniteltu vaativampiin lihas- ja kipuongelmiin, jossa hyödynnetään erilaisia tekniikoita ja innovatiivisia hoitovälineitä. Hieroja valita sopivimmat menetelmät  yksilöllistä hoitoa lihaskireyksien ja kipujen lievittämiseksi.

Hinnasto
Lihashuolto 60 min 70 €
Lihashuolto 90 min 85 €
Lihashuolto 120 min 110 €

Lihashuollon menetelmiin voi kuulua seuraavia:

  • TriggerPoint-käsittely. Tämä tekniikka keskittyy tarkasti lihaskireyksiin ja triggerpisteisiin, jotka voivat aiheuttaa kipua ja liikuntasuorituksen heikentymistä. Käsittely auttaa lievittämään lihaskireyksiä ja palauttamaan normaalin lihastoiminnan.
  • Jääpalahoito. Tekniikka, jossa perustana on äkillinen lämpötilan vaihtelu. Lämpötilan vaihtelun seurauksena verisuonet ensin supistuvat ja sitten laajenevat, lisäten veren virtausta ja aineenvaihduntaa.  Jääpalahoidon avulla voidaan myös lievittää kipua ja parantaa verenkiertoa hoidettavalla alueella.
  • Lämpöpakkaus.  Lämmön avulla lihakset rentoutuvat, verenkierto tehostuu ja kipu lievittyy. Lämpöhoidon avulla voidaan myös valmistella lihaksia muuhun hoitoon tai hierontaan.
  • Passiiviset venytysliikkeet.  Hieroja suorittaa varovaisia ja tarkasti ohjattuja venytysliikkeitä, jotka auttavat lihaksia rentoutumaan ja lisäävät liikkuvuutta. Passiivisten venytysten aikana asiakas tuntee venytyksen tunteen, mutta sen ei tulisi aiheuttaa kipua. Hieroja kommunikoi jatkuvasti asiakkaan kanssa varmistaakseen, että venytykset tehdään turvallisesti ja mukavasti.
  • Lihaskalvohieronta ja venytyshieronnassa keskitytään lihaskalvojen, jänteiden ja nivelsiteiden käsittelyyn. Hierontarautojen avulla voidaan vaikuttaa lihaskalvojen jännityksiin ja kireyksiin.
  • Kinesioteippaus  auttaa tukemaan lihaksia, lievittämään kipua ja parantamaan liikkuvuutta. Tämä tekniikka on erityisen hyödyllinen urheilijoille ja aktiivisille ihmisille.
  • Purentalihaskäsittely  auttaa rentouttamaan purentalihaksia ja lievittämään purennasta aiheutuvia oireita, kuten leukanivelkipua ja lihasjännitystä.
  • TENS hoito - UUTUUS! Transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio (TENS) on hoitomenetelmä, jossa iholle asetetaan elektrodeja, jotka lähettävät matalataajuista sähkövirtaa. TENS-hoito auttaa vähentämään kipua ja rentouttamaan lihaksia.
  • B-CURE Laserhoito (kipuhoito) - UUTUUS! Laserhoito käyttää matalatehoista lasersädettä kohdistettuna hoitoalueelle. Tämä hoitomenetelmä auttaa vähentämään tulehdusta, lievittämään kipua ja nopeuttamaan paranemisprosessia.