Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


Palvelemme

Studio Voi Hyvin palvelut ja Koulutettu hieroja

Liisa Pakanen

MA-TO  10.00-16.00

ilta -ajat sopimuksen  mukaan


 

 

CAMBRIDGE

VALMENTAJA

Sanna Tervonen 

 Voit tutustua ohjelmaan tästä linkistä ja varata ajan konsutaatioon Ajanvaraus

HOT STONE -KUUMAKIVIHIERONTA

Syvärentouttavaa kuumakiviterapia vartalolle. HOT STONE hieronta stimuloi verenkiertoa, kuona-aineiden eliminointia, poistaa lihaskireydet sekä rentouttaa hermoston ja mielen, lievittää lihaskipua ja särkyä, fibramyalgiaa, stressiä, ahdistusta, verenkierron ongelmia, unettomuutta ja masennusta. 

Käsittelyn jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja kudokset elastisemmilta. Kehon väsymys lievittyy ja lihasjännitykset laukeavat. Hoitoon voidaan yhdistää eteerisen öljyjen stressiä poistava vaikutus.

 Hinta 75 €

 


 

SUKLAAHOITO vartalolle ja hieronta

Suklaa antaa todellisen moniaistisen kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Hoitaa fyysisesti sekä henkisesti. Poista stressiä, kohottaa mielialaa, hoitaa kuivaa elotonta ihoa palauttaen ihon napakkuuden. Vapauttaa endorfiinejä, stimuloi serotoniinin tuotantoa, kosteuttaa, ravitsee ja hoikentaa. Hoito sis. vartalokuorinta, suklanaamion vartalolle ja kokovartalon hieronta.

Hinta 80 €STRESSINISKAHIERONTA


Niska-hartia alueen rentouttava, joka lievittää lihasten jännitystä, purkaa kramppeja ja hellii mieltä. Hieronta päättyy rentouttavaan päähierontaan. Hoidossa käytettään  rentouttavaa aromiöljyjä.

Hinta 45 €PÄÄHIERONTA

Rauhoittavaa ja syvärentouttavaa pään ja niskahartiaseudun käsittelyä, joka lievittää stressiä ja sen oireita. Elvyttää pään verenkiertoa ja virkistää mieltä.

Hinta 35 €